SUOSÄHLYN SM-KISAT

Suosählyn SM-kisat pelataan la 21.7.2018 Leivonmäen Peurasuolla (Riihiahontie). 

Mitä suosähly on?

Suosähly on joukkuelaji, jossa pelikentät on rakennettu pehmeälle avosuolle. Koska suosählyä pelataan maasto-olosuhteissa, on luonnollista, että sääntöjä ja välineitä on jouduttu hieman soveltamaan normaalista salissa pelattavasta versiosta. Pelikenttä (25m x 15m) on rajattu olkipaalein. Maalit ovat kooltaan 2m x 4m ja pallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Muuten säännöt ja pelaaminen eivät merkittävästi poikkea tavallisesta sählystä. Oman lisänsä tietysti pelaamiseen tuo pelien tiimellyksessä pehmenevä suo ja sen vaatima fyysisyys. Suosählyä voisikin luonnehtia peliksi, jossa vastustajia on kaksi; vastapuolen pelaajat ja suo. 

Suosählyn SM-kisoissa on kolme eri sarjaa: Miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Huom! Sekasarjaan ilmoittautuville joukkueille tiedoksi: joukkueessa pitää olla neljä naista ja neljä miestä niin, että jakauma kentällä on aina 2+2. 

Suosähly on rapaa, roisketta, rypemistä ja hauskaa! 


Ilmoittautumisohjeet Suosählyn  SM-kisoihin 2017 löydät täältä. 

SUO ILOA ELÄMÄÄSI! #SuosählynSM #Suoiloaelämääsi #Leivonmäki

Tapahtuma-alueella on kioski, josta on mahdollista ostaa juotavaa ja pientä evästä, sekä Suopubi, jossa on C-oikeudet. Huom! maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Suosählyn SM-kisat järjestää Leivonmäen Pyry ry. Lisätietoa tapahtumasta voi kysellä sähköpostitse leivonmaen.pyry(at)gmail.com.

 

Kisojen järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa  ottamiaan kuvia markkinoinnissaan.