Suosählyn SM-kisat 2017 

Ilmoittautuminen Suosählyn SM-kisoihin 22.7.2017 on alkanut!

Osallistumismaksu on 200 euroa/joukkue maaliskuun loppuun mennessä ilmoittautuneilta ja 220 euroa/joukkue maaliskuun jälkeen ilmoittautuneilta (edellisvuoden voittajajoukkueilta ei peritä osallistumismaksua). Osallistumismaksuun sisältyy kahdeksan suosählypaitaa, joiden värivaihtoehdot ovat joko sininen tai valkoinen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen leivonmaen.pyry(at)gmail.com. Mainitse ilmoittautuessa seuraavat tiedot: joukkueen nimi ja kotipaikka, sarja (naiset, miehet vai sekasarja), yhteyshenkilö ja hänen yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti, puh. nro), suosählypaitojen väri ja kokotiedot (kaikki paidat tulevat samalla värillä. Kokohaarukka xs-xxl). 

Osallistumismaksu tulee suorittaa 30.4.2017 mennessä tilille: FI62 5226 0240 0009 57 / Leivonmäen Pyry ry.  Viestikenttään joukkueen nimi.

Suosählyn SM-kisat järjestää Leivonmäen Pyry ry. Lisätietoa tapahtumasta voi kysellä sähköpostitse leivonmaen.pyry(at)gmail.com.                                                 

Esimakua Suosählystä kuvien muodossa: