HUOMIOITAVAA

Tälle sivulle on kerätty ajankohtaisia asioita, jotka kannattaa huomioida ennen kisoihin saapumista.

- Ilmoita välittömästi, jos joukkueesi estyykin pääsemästä mukaan kisoihin. Joukkueen poisjäänti aiheuttaa aina muutoksia lohkojakoihin ja aikatauluihin, joten hyvissä ajoin tehdyt peruutukset takaavat, että tarvittavat muutokset pystytään tekemään ajoissa ja pystymme tarjoamaan kaikille joukkueille mukavan kisapäivän.

- Ilmoita, jos myöhästytte ilmoittautumisajankohdasta, joka on puoli tuntia ennen ensimmäisen pelinne alkua. Myöhästymisestä tulee ilmoittaa soittamalla joko 040-7626718/Riitta tai 0400-646982/Anssi.

- Jokaisella joukkueella on oma lyhenne joukkueen nimestä. Voit tarkistaa joukkueesi lyhenteen täältä.

- Etenkin aurinkoisina päivinä on hyvä muistaa suojautua suolla niin auringolta kuin mahdollisilta paarmoilta.

- Tapahtuma-alueella on kioski, josta on mahdollista ostaa juotavaa sekä pientä evästä, sekä Suopubi, jossa A-oikeudet. Huom! maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Tupakkatuotteita ei ole myynnissä.

- Tapahtumapaikalle on kisojen ajaksi järjestetty kuljetus Leivonmäen Teboililta. Kyyti kulkee tunnin välein ja kyytiin on mahdollista hypätä myös Kyläkaupan pihasta (Leivonmäentie 11). Ensimmäinen kyyti lähtee klo 10.00. Kuljetuksen hinta 2€ suuntaansa.

- Kurkiauran koululle (Leivonmäentie 6) on mahdollista päästä lämpimään suihkuun pesulle klo 13-18 välisenä aikana. Muista huolellinen esipesu suolla ensin!

Iloisella ja rennolla asenteella takaat kaikille mukavan kokemuksen Suosählyssä! 

Suosählyn SM-kisojen jatkot tanssitaan Letkaliiterillä (Koskelantie 56, Rutalahti). Illan esiintyjä varmistuu myöhemmin kevään aikana. Letkaliiteri